Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Vóór 17:00 besteld = morgen in huis
Vrij van parabenen en microplastics

11 redenen om voor Madée te kiezen

De beste ingrediënten

1. Natuurlijke ingrediënten

Wij gebruiken alleen maar natuurlijke ingrediënten bij het samenstellen van jouw zeep.
Natuurlijk zonder microplastics en parabenen.

 

2. Verzorgende ingrediënten

We hebben extra verzorgende ingrediënten aan de zeep toegevoegd zodat je handen niet uitdrogen. In tegendeel je handen raken extra gehydrateerd.

Want jouw handen verdienen de beste zorg die er is. 

Minder CO2 uitstoot

3. Bij het vervoer

Een refill van Madée weegt 23 gram, terwijl een gevulde fles van Madée 250 ml zeep bevat. Dit betekent dat je bijna 11 keer minder gewicht hoeft te vervoeren.

4. Bij de opslag

De refills van Madée nemen 15 keer minder ruimte in beslag dan de reguliere handzeepflessen die op de markt zijn. Hierdoor heb je ook slechts 15 keer minder ruimte nodig voor opslag. Dit resulteert in een kleinere opslagbehoefte, wat op zijn beurt leidt tot lagere energiekosten voor het onderhouden van de opslagruimte.

garden of roses

Buy Once, Love Everlastingly

5. Langer houdbaar

Handzeep in poedervorm heeft een langere houdbaarheid dan vloeibare zeep. Dit komt omdat bacteriën sneller ontstaan in water. Hierdoor is er een kleine kans dat Madée over datum gaat. Dit resulteert in minder verspilling en een efficiënter gebruik van het product. Minder verspilling betekent minder productie en uiteindelijk een lagere belasting voor het milieu.

Door producten te creëren die langer meegaan, dragen we bij aan het verminderen van de totale vraag naar nieuwe producten en verminderen we de druk op natuurlijke hulpbronnen.

 

6. Hervulbare flessen

Wij maken gebruik van hervulbare flessen die een leven lang meegaan. Door de fles steeds opnieuw te vullen met Madée refills, hoef je de fles nooit te vervangen en vermijd je de productie van nieuwe flessen.

Hoewel plastic flessen in theorie recyclebaar zijn, blijkt in de praktijk slechts 5% van al het ingezamelde plastic daadwerkelijk gerecycled te worden. Daarom is het zo belangrijk om zo min mogelijk plastic te gebruiken en met hervulbare flessen te werken.

Unieke samenstelling

7. High end geuren

Onze geuren zijn met liefde ontwikkeld en samengesteld. Bekijk hier welke geuren wij aanbieden.

8. Textuur van de handzeep

Wanneer je de poeder met water mengt ontstaat er een gel substantie. Op deze manier krijg je dezelfde ervaring als bij “normale zeep”. Dit is uniek, Madée is een van de eerste beauty merken in poedervorm waarbij het gelukt is om een gel i.p.v. schuim te creëren.

Into the woods

Duurzame verpakking

9. Kartonnen verpakking

De refills zijn verpakt in papieren sachets met een klein laagje PP5, deze vorm van plastic is recyclebaar. Dit laagje is essentieel om te voorkomen dat de poeder niet vochtig wordt. Wanneer de poeder vochtig wordt is er grote kans op bacteriën wat ervoor kan zorgen dat de houdbaarheid wordt aangetast. Door een klein laagje PP5 toe te voegen zorgen we voor een langere houdbaarheid waardoor we verspilling voorkomen.

Je ontvangt je eerste bestelling van Madée in een kartonnen doos. De refills ontvang je in een papieren envelop. Deze materialen zijn gemakkelijk recyclebaar.

 

10. Recyclebaar plastic

Onze flessen zijn gemaakt van PET plastic, deze vorm van plastic is recyclebaar.  Waarom wij voor een plastic fles hebben gekozen i.p.v. een glazen fles? Een glazen fles is kwetsbaar. Kinderen wassen vaak hun handen, dus voor hen moet de fles veilig zijn. Wij geloven dat we beter, goede plastic flessen kunnen gebruiken, dan dat de klant een nieuwe fles moet kopen omdat deze kapot is gegaan.

Carefully delivered

11. Starters set in luxe doos

Wanneer je Madée besteld krijg je de producten geleverd in een luxe doos. De refills ontvang je vervolgens gemakkelijk door de brievenbus, hier hoef je niet voor thuis te blijven. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je zeep op is. Wij zorgen voor jou!

 

12. Met zorg door bijzondere talenten

Al onze pakketjes worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat iedere bestelling op maat wordt samengesteld, zijn deze toppers voor ons onmisbaar!

Probeer met korting
Madee aanbieding
Copyright 2024 Madée