Gratis verzending
Niet goed, geld terug
Vóór 17:00 besteld = morgen in huis
Vrij van parabenen en microplastics

Care for yourself

Neem jij vaak een moment voor jezelf? Wij begrijpen dat dit lastig gaat in een wereld die altijd in beweging is.

Met Madée helpen we je van een routine handeling een bewust selfcare moment te maken. Geniet een aantal keren per dag van onze verzorgende ingrediënten en unieke geuren.

Want jij verdient de beste zorg die er is.

 

a moment to care

Care for our next generation

Wist je dat beauty producten vaak voor 80% uit water bestaan en verpakt worden in single-use plastic? Wij denken dat dit anders kan.

Onze fles gebruik je een leven lang. De fles hervul je telkens met Madée refills en water uit je eigen kraan. Zo gooi je nooit meer een plastic fles weg en wordt er geen onnodig water getransporteerd.

We care about our next generation. 

Madee duurzaam

The story of Madée

Het gebruik van beauty producten zorgt ervoor dat ik op een drukke dag tijd voor mezelf vrij maak. Het geeft me het gevoel dat ik mezelf serieus neem, ik ben het waard om goed voor te zorgen. 

Door mijn werk in de beautywereld kwam ik op het idee een beauty merk in poedervorm te starten. Zo kan ik mijn passie voor beauty en liefde voor de natuur met elkaar combineren.

Madée is vernoemd naar mijn nichtje en betekent letterlijk “een goed begin”. Wanneer ik een duwtje in mijn rug nodig heb denk ik aan haar goede energie, haar zelfvertrouwen en haar open blik op het leven. Met Madée hoop ik een beetje van haar met de wereld te delen.

Charlotte Eggink

Charlotte Eggink
Copyright 2024 Madée